Wij hebben alle artikelen op voorraad!! In een straal van 30km rondom Nederweert doen we eigen bezorging. Dus geen lange wachttijden door PostNL. Buiten deze straal kan het zijn dat leveringen langer duren, vanwege drukte bij bezorgdiensten. LET OP: vanwege COVID-19 maatregelen kunnen we tijdelijk NIET verzenden buiten Nederland.

Home » Blog » Een appartement verkopen?

Een appartement verkopen?

Prachtige ochtend onderweg naar ons kantoor, telefoon ( uiteraard handsfree). Een vriendelijke heer aan de lijn. Heeft een probleem. Hij woont in zelf in Duitsland maar heeft een appartement aan de andere kant van Nederland. Mooi gelegen, mooi uitzicht maar ondanks de oververhitte woningmarkt verkoopt zijn huis maar niet.
Te hoge prijs? We zijn geen makelaars maar ook wij zien een zeer redelijke prijsstelling.
Beetje doorvragen en probleem wordt duidelijk. Het appartement is 130 vierkante meter groot, open stijl van keuken en woonkamer, licht veel ramen die uitkijken op een mooi tafereel van een kleine veerpont zover alles goed maar er staan geen meubels in het huis. Het huis is compleet leeg. Potentiële kopers zien de mogelijkheden niet.
Afspraak is snel gemaakt en we bezichtigen het huis samen met de eigenaar en de makelaar. Uiteraard is er een strak budget maar vraag is kunnen we er iets aan doen.
Voorstel is om alles op te frissen. Nieuw kleurtje op de muren, plafond een sausje, keuken poetsen en hier en daar afwerken, badkamer monteur erbij voor de prachtige stoom douche die het niet meer doet, zitje met loungebanken op het terras. En een mooie houten vloer. Past allemaal net in het budget inclusief een hogedruk reinigingsbeurt van de garage onder het gebouw.
Drie weken later is de job gedaan. De makelaar is happy, de eigenaar ook. Maar heeft deze restyling gewerkt?
Een week later een bos bloemen op kantoor van de eigenaar van het appartement. Twee potentiele kopers vonden het zo mooi dat ze tegen elkaar opboden. De vraagprijs wordt met 10 procent overschreden. Wat nog leuker is ze willen zelfs de meubels die er voor de styling stonden kopen.
Een mooi eind aan een voor deze eigenaar zeer lange en moeizame tijd. En ja volgende project is zijn eigen mooie woning in Duitsland die door ons onderhanden wordt genomen.


«   »