Wij hebben alle artikelen op voorraad!! In een straal van 30km rondom Nederweert doen we eigen bezorging. Dus geen lange wachttijden door PostNL. Buiten deze straal kan het zijn dat leveringen langer duren, vanwege drukte bij bezorgdiensten. LET OP: vanwege COVID-19 maatregelen kunnen we tijdelijk NIET verzenden buiten Nederland.

Home » Blog » Tiny house

Tiny house

Tiny houses ontstaan uit de gedachte minder is meer, iets doen om je voetprint op deze aarde te verminderen en om financiële redenen. Is het een hype? Of is het serieus? Wij hebben een aantal jaar geleden al driftig aan de tekentafel gezeten. Ontwerp na ontwerp gemaakt want hoe bouw je nu zo efficiënt mogelijk een tiny house. Toen was de markt er nog niet zo klaar voor in Europa maar crisis in welke vorm dan ook doet een markt veranderen.

Ook wij zaten met een (weliswaar intelligente) lockdown maar wilden wel onze tijd goed benutten dus een schoon vel papier en onze eerdere ontwerpen ernaast en we hebben weer een mooi idee kunnen uitwerken.

 

Tiny house, op wielen, vast op de grond, 15m2 of toch iets groter? Off grid of gewoon aangesloten, zonnepanelen, accubank? Veel onderdelen van een tiny house hebben raakvlakken met de camperbouw en met de vakantiewoningen waar we ons mee bezig houden voor klanten.

 

Het was prettig om te merken dat ons idee over een tiny house door klanten ook opgepikt wordt en ja het heeft geresulteerd in een opdracht! Onze klant heeft gevraagd om een tiny house project te begeleiden van ontwerp tot aan realisatie, off grid maar toch vol hedendaagse luxe, zonnepanelen en een slaapkamer die gelijkvloers ligt en niet in een zoals vaak geziene loft, kortom een mooi project.

 

Binnenkort meer!!!

 


«   »