Wij hebben alle artikelen op voorraad!! In een straal van 30km rondom Nederweert doen we eigen bezorging. Dus geen lange wachttijden door PostNL. Buiten deze straal kan het zijn dat leveringen langer duren, vanwege drukte bij bezorgdiensten. LET OP: vanwege COVID-19 maatregelen kunnen we tijdelijk NIET verzenden buiten Nederland.

Home » Over ons

Over ons

 

House BY Orbis BV is een relatief jong bedrijf. In 2015 zijn we opgericht, voortkomend uit verschillende bedrijven allemaal bekend met de verkoop en bouw van vakantieparken en vakantiehuizen. Toen we gingen starten met de bouw van een nieuwe park in Schotland, konden we geen samenwerkende partij vinden.

Daarom besloten we House BY Orbis BV op te richten. Samen onze kennis en ervaringen koppelen. Heden ten dage werken we beide nog in het bedrijf en hebben ondertussen 3 medewerkers. Deze zijn werkzaam in Schotland, Frankrijk en in Nederweert, waar ons hoofdkantoor is gevestigd. Vanuit Nederweert worden ook alle bestellingen verzonden, zit het afhaal magazijn en kunt u onze producten (op afspraak) bekijken. 

Omdat we steeds de vraag kregen waar we onze leuke woonaccessoires toch vandaan halen, hebben we besloten een webshop te starten. In deze shop vindt u alle producten die we zelf ook gebruiken, voor de inrichting van de vakantiehuizen. Ook zijn er de eigen merken Nicolaja (luxe woonartikelen) en Crazy Deer (alles op het gebied van eten, drinken & ontspanning) te vinden. Samen met nog een paar andere Brands hebben we zo een heel breed assortiment.