Wij hebben alle artikelen op voorraad!! In een straal van 30km rondom Nederweert doen we eigen bezorging. Dus geen lange wachttijden door PostNL. Buiten deze straal kan het zijn dat leveringen langer duren, vanwege drukte bij bezorgdiensten. LET OP: vanwege COVID-19 maatregelen kunnen we tijdelijk NIET verzenden buiten Nederland.

Home » Over ons » Inrichten

Inrichten

 

U kent het vast wel uw vakantiewoning is toch niet naar uw zin ingericht, u wilt net de ruimte wat beter benutten, of alles is aan vervanging en vernieuwing toe. Misschien bruist u van de ideeën, maar het is lastig om deze uit te voeren. House BY Orbis B.V. staat voor u klaar!

Door onze ruime ervaring kunt u bij ons terecht voor antwoorden op al uw vragen. Gezien de grootte van ons assortiment hebben wij voor elke vakantiewoning of tuinkantoor een passende oplossing van een tijdloos design,  van rustiek modern tot trendy. Voor ieder interieur is er wel iets passends. Onze producten zijn eigentijds, aansprekend en van topkwaliteit. Wij luisteren naar u als klant, zodat we gezamenlijk uw wensen in een ontwerp kunnen omtoveren. We kunnen zelfs een stap verder gaan en deze wensen ook uitvoeren. Hiervoor hebben we een team van gemotiveerde mensen.