Verzend en afleverkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte per mail.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten in Nederland bedragen afhankelijk van verzender:

€ 6,45 (DHL NL)- € 6,95 (PostNL) voor bestellingen onder 10 Kg en die voldoen aan de formaten zoals de verzenders die maximaal aangeven.

€ 10,95 (DHL NL)-€ 13,90 (PostNL) voor bestellingen die als pakket tussen de 10 kg en 20 kg verzonden kunnen worden in Nederland  die voldoen aan de formaten zoals de verzenders die maximaal aangeven. 

Is een pakket van grotere afmeting of gewicht (>20 kg/ bijzondere afmeting ) dan is bezorging in overleg en bezorgkosten op aanvraag.

Voor leveringen naar België gelden andere tarieven. Vraag om de tarieven die van toepassing zijn indien naar België geleverd moet worden. 

Levering van bestellingen onder de 20 kg en geringe afmeting verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Indien gewenst kunt uiteraard ook kosteloos uw bestelling op afspraak afhalen bij ons afhaalmagazijn:

Magnesiumstraat 23 B19, 6031 RV Nederweert.