Wij hebben alle artikelen op voorraad!! In een straal van 30km rondom Nederweert doen we eigen bezorging. Dus geen lange wachttijden door PostNL. Buiten deze straal kan het zijn dat leveringen langer duren, vanwege drukte bij bezorgdiensten. LET OP: vanwege COVID-19 maatregelen kunnen we tijdelijk NIET verzenden buiten Nederland.

Home » Blog » Vakantiewoning

Vakantiewoning

Flight... please come to the gate...Ja ik zit op het vliegveld  na een zeer vermoeiende korte reis. We begeleiden de bouw van een vakantiepark in een mooie maar zeer koude locatie. Buiten giert de wind en de sneeuw ligt halve meter hoog. Werk op de site verliep wat moeizaam omdat niemand buiten aan de slag kon. Gelukkig een goed team en wat aanwijzingen en iedereen is weer gefocust, en ze zijn allemaal nu binnen bezig.
Nu alleen zelf nog thuis zien te komen.
In het vliegtuig veel zakenmensen. Een ruige start en we zitten in de lucht.  Een dame naast me begint een gesprek. Een Nederlandse die een klein vakantie huis heeft en dat verhuurd. Een goed gesprek verder en het is duidelijk dat het vakantiehuis op een zeer mooie locatie ligt maar van binnen nogal gedateerd is en een goede oprit ontbreekt.
Ik nodig haar uit om eens langs te komen om te zien of we kunnen helpen. Net thuis en de telefoon gaat, die dame of we direct een afspraak kunnen maken. Ze geeft aan haast te hebben want verhuur seizoen start snel.
De bespreking op kantoor is een leuke. Onze cliënt blijkt een afwijkende smaak te hebben wat het voor mijn collega tot een feestje maakt want die kan zich uitleven op de inrichting. Enige probleem hoe krijgen we die spullen daar. Het land waar de woning ligt vereist allerlei certificaten. Wat telefoontjes en hoofdpijn verder en het is opgelost. Een bevriende transporteur heeft nog plek op een rit en kan morgen weg... morgen?
Plots schiet alles in een hogere versnelling. Spullen in de opslag worden omgezet en klaargezet en 10 minuten voor de truck aankomt staat alles klaar.
Nu heel snel naar het vliegveld  want Iemand moet er inn als het aankomt en ja die oprit moet ook nog.
Soms zit het leven mee en zonder problemen wordt de vakantiewoning aangepast. Een mooi bed, nieuwe tegels in de badkamer, frisse verf en vooral nieuwe meubels.  Buiten is een lokale aannemer bezig met de oprit, en de tuin. Een week later en het is klaar. De eigenaresse is blij, het is naar haar smaak, op tijd en ja we zitten onder budget. Laat het vakantieseizoen maar komen. Nu zelf nog thuiskomen...


«   »